ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ...


ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε
  Είμαστε τα παιδιά του Δ2 τμήματος του Δημοτικού Σχολείου Νέου Μαρμαρά.  Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο και επίπονο είναι το έργο σας και πόσες ευθύνες έχετε αναλάβει.
  Όμως γράφουμε αυτή την επιστολή, ώστε να σας υπενθυμίσουμε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το χωριό μας με το νερό. Σίγουρα γνωρίζετε καλά, ότι τόσο το χρώμα όσο και η μυρωδιά του νερού μας είναι πολύ άσχημη. Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι, τόσο εμείς τα παιδιά όσο και οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού μας, είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι με αυτή την κατάσταση.
  Επιπλέον πολλά είναι τα παράπονα και των τουριστών που επισκέπτονται την περιοχή μας τους καλοκαιρινούς μήνες. Φυσικά, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται μια άσχημη εικόνα για το πανέμορφο χωριό μας.
  Θα μπορούσατε να τοποθετήσετε καινούρια φίλτρα που θα καθαρίζουν το νερό ή να αντικαταστήσετε ορισμένα σημαντικά σημεία του συστήματος ύδρευσης του χωριού. Όπως είναι φυσικό δε γνωρίζουμε ποιες είναι οι σωστές και αποτελεσματικές λύσεις ώστε να λυθεί το ζήτημα, διότι δεν είμαστε ειδικοί.
    Περιμένουμε λοιπόν από εσάς να δράσετε γρήγορα και να πάρετε σοβαρές και αποτελεσματικές αποφάσεις ώστε να λυθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα το παραπάνω πρόβλημα.

 

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΗΜΑΤΑ  ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ:

  1. Χαιρετισμός προς το Δήμαρχο
  2. Ποιοι είμαστε
  3. Αναφορά στο έργο του Δημάρχου
  4. Ο λόγος που γράφουμε την επιστολή
  5. Αναφορά στο κεντρικό θέμα (ποιο είναι το πρόβλημα)
  6. Ποιοι παραπονιούνται
  7. Ποιες λύσεις προτείνουμε
  8. Τι περιμένουμε