ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΣΤΑΣΗ ΒΡΟΧΟΣΤΑΛΙΔΩΝ...


ΣΤΑΣΗ ΒΡΟΧΟΣΤΑΛΙΔΩΝ

  Τα παιδιά λοιπόν μαζεύτηκαν σε ένα μικρό πάρκο και συζητούσαν, τι θα μπορούσαν να κάνουν. Βλέποντας τον πλανήτη τους να καταστρέφεται, εξαιτίας όλων των άσχημων συνηθειών των ανθρώπων και βλέποντας τις αφίσες των βροχοσταλίδων , αποφάσισαν να λάβουν δράση.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
·         Μην σπαταλάτε το νερό.
·         Με κάνετε ταξίδια στις θάλασσες.
·         Μην ανάβετε άσκοπα τα φώτα .
·         Μη γεμίζετε την μπανιέρα μπουρμπουλήθρες με νερό.
  Έτσι έγραφε μια αφίσα που έφτιαξαν τα παιδιά και την έβγαλαν στο <<youtube>>, <<facebook>> και γενικώς σε όλα τα social media!
  Tη  δημοσίευσαν όμως και στα ραδιόφωνα και στις εφημερίδες. Την έβαλαν παντού, παντού, παντού σε όποιο μέρος μπορούσαν να το δουν δύο μάτια και να το κατανοήσουν. Τα παιδιά βέβαια είναι σκληρά καρύδια και δε θα δεχόντουσαν τίποτε τέτοιο να γίνει, κάποιος δηλαδή να αντισταθεί και να μην κατανοήσει ότι έγραψαν στις αφίσες.
  Από τότε λοιπόν που όλος ο κόσμος άρχισε να πηγαίνει όλο προς το καλύτερο και αφού το έδειξε και η τηλεόραση αρκετές φορές, τα παιδιά χάρηκαν πολύ. Όλος ο κόσμος από τότε άρχισε την ανακύκλωση, τη δεντροφύτευση και την κομποστοποίηση. Γιατί ως τότε δε χρησιμοποιούσαν κάδους, γιατί κάδοι ήταν οι ίδιες τους οι αυλές.   Βλέποντας οι βροχοσταλίδες πως οι άνθρωποι αλλάζουν, αρχίζουν να αλλάζουν κι αυτές.
  Εδώ και αρκετό καιρό περνούσε το λεωφορείο από τη στάση <<ΣΥΝΝΕΦΟ>> εντελώς άδειο. Τώρα πλέον περνάει το λεωφορείο του ουρανού και είναι γεμάτο βροχοσταλίδες. Ο προορισμός τους είναι εννοείται η Γη!! Έτσι χόρτασε νεράκι όλη η Γη!!!

ΕΥΔΟΚΙΑ