ΔΥΟ ΤΕΛΕΙΕΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ BY THANASIS AND MARIOS.......

ΤΟ ΑΓΑΠΟΜΕΤΡΟ.....

  Η ιστορία αναφέρεται στον Γρηγόρη, έναν μαθητή ο οποίος προσπαθούσε να ανακαλύψει έναν τρόπο για να μετρήσει την αγάπη. Αντίθετος σε αυτό που έλεγε η δασκάλα του, ότι η αγάπη δε μετριέται με μέτρα και σταθμά, αυτός προτίμησε να γράψει μια έκθεση για το τι είναι το αγαπόμετρο αντί της τιμωρίας που του έβαλε. 
  Όλα ξεκίνησαν όταν απέκτησε μια αδερφή και ένιωθε παραμελημένος ,διότι όλοι έδιναν την προσοχή τους στο μικρό κοριτσάκι. Θέλοντας να μετρήσει πόσο τον αγαπάν οι γονείς του έκανε πράξη αυτό που παρατήρησε στη γάτα τους. Όσο πιο πολύ της έδινε τόσο πιο πολύ έπαιρνε πίσω. Το ίδιο έκανε και στη μητέρεα του δείχνοντας πρώτος την αγάπη του συνεχώς, ενώ εκείνη παρατούσε τη δουλειά της μόνο και μόνο για να τον αγκαλίασει και να το φιλήσει. 
  Το μυστικό λοιπόν είναι να δίνεις αγάπη ο ίδιος και τότε θα παίρνεις άφθονη αγάπη πίσω από τους άλλους.


ΜΑΡΙΟΣ Α


ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ¨Η ΔΕ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΛΟΙΠΟΝ;;;;;;!!!! 


ΕΦΤΑ ΣΚΥΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ

  Το βιβλίο <<εφτά σκύλοι, όλοι φίλοι>> είναι ένα όμορφο και ευχάριστο βιβλίο για μικρά παιδιά. Μας βοηθάει να καταλάβουμε κάποιες συμπεριφορές των φίλων μας των σκύλων.
  Μέσα από τις συζητήσεις των σκύλων, εμείς οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουμε πως ακόμα και μια ζημιά ενός σκύλου μπορεί να οφείλεται σε μια κακή στιγμή και όχι σε μια κακή συμπεριφορά. 
  Για τη συμπεριφορά ενός σκύλου, υπεύθυνοι είμαστε εμείς οι άνθρπωοι γιατί εμείς τα εκπαιδεύουμε. Επίσης είναι καλό να καταλάβουμε πως ένας σκύλος πρέπει να έχει το χώρο του καθαρό και περιποιημένο ώστε να αισθάνεται ευχάριστα και άνετα. Ακόμη ένα ζώο δεν πρέπει να είναι συνεχώς δεμένο. Πρέπει να έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον γύρω του, να μυρίζει άλλα σκυλιά, να παίζει μαζί τους και να χαίρεται.
  Τέλος, εμείς πρέπει να τα φροντίζουμε σωστά, μα πάνω από όλα πρέπει να τους δίνουμε την αγάπη μας.

Θανάσης Ζ.